Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Uykusuz ve sinirli olduğu için öldürmüş!

İzmit Bekirdere’de 19 Eylül 2020 günü namaz saatini bekleyen Volkan Mercan, şizofreni olduğu iddia edilen bir şahıs tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Sanık Kadir Onay, mahkemede günlerce uykusuz kaldığı için sinirli olduğunu ve cinayeti bu yüzden işlediğini söyledi.

İzmit Bekirdere’de 19 Eylül

İzmit Bekirdere Mahallesi’nde 19 Eylül 2021 günü bir derneğin lokalinde namaz saatini bekleyen Volkan Mercan (42), Kadir Onay adlı şizofreni hastası olduğu iddia edilen şahsın saldırısına uğramıştı. Göğsünden ve sırtından defalarca bıçak darbesi alan Mercan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

ÖNCE BAKIRKÖY’E GÖNDERİLDİ

Emniyet güçleri, Kadir Onay adlı şahsı gözaltına almış, şahıs önce Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine gönderilmişti. Burada tedavi edilen şahıs ardından Kandıra Cezaevi’ne gönderildi.

“BAŞIMIN İÇİNDE SESLER VARDI”

Cinayet davası bugün Kocaeli 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülmeye başlandı. Tutuklu sanık Kadir Onay, SEGBİS ile duruşmaya katıldı. Şahıs savunmasında “Başımın içerisinde sesler vardı. Volkan Beni kızdırırdı.

5-6 GÜNDÜR UYKUSUZ KALDIM SİNİRLİYDİM”

Bana büyü yapıldı. Daha önce ‘neden çalışmıyorsunuz?’ diye küfür ederdi. Olay günü küfür etmedi. Ben olay günü 5-6 gündür uykusuzdum sinirliydim. Bu yüzden öldürdüm” dedi.

MAHKEME RAPOR BEKLEYECEK

Mahkeme heyeti, sanığın akli dengesinin yerinde olup olmadığına dair raporunun beklenmesine karar vererek duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.