Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yahya Kaptan’da oldu: Köpek, çocuğa saldırdı

İzmit Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 3 Mayıs Perşembe günü saat 14.30 sularında Yahya Kaptan Mahallesi, Arasta Park AVM civarında meydana gelen köpek ısırma olayına müdahale etti.

İzmit Belediyesi Veterinerlik İşleri

3 Mayıs’ta saat 14.30’da Arasta Park AVM çevresinde bir köpek ısırma olayına müdahale edildiğini açıkladı.

İzmit Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “İzmit Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, 3 Mayıs Perşembe günü saat 14.30 sularında Yahya Kaptan Mahallesi, Arasta Park AVM civarında meydana gelen bir köpek ısırma vakasına müdahale etmiştir. Olay yerine ulaşan ekiplerimiz, saldırgan köpeği veteriner hekim kontrolünde uyutarak güvenli bir şekilde alıp Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Barınağı’nın karantina alanına teslim etmiştir.

RUTİN UYGULAMA

Bu müdahale, son günlerde gündemde olan başıboş sokak köpeklerinin toplanması işlemiyle herhangi bir bağlantısı olmayıp, ısırılan çocuğun annesinin belediyemize başvurması sonucu gerçekleştirilen rutin bir uygulamadır. Olaya ilişkin şikayet kaydı alınmış ve ısırılan çocuğun kuduz aşısı karnesi de kontrol edilmiştir. İzmit Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru için gereken her türlü önlemi almaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.