Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe’ye 92 milyonluk dev yatırım!

Kartepe’deki Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren, Ravago İnşaat üretim ve kimyasal depolamadaki kapasitesinde artışı gerçekleştirecek. Firmanın gerçekleştireceği artış 92 milyon 324 bin TL’ye mal olacak ve 21 kişiyi istihdam edecek.

Kartepe’deki Organize Sanayi Bölgesi’nde

Kartepe’nin Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdürmekte olan Ravago İnşaat firması tarafından taşıyıcılı-taşıyıcısız membran ve sıvı membranda kapasite artışı yapılacak. Üretim ve kimyasal depolamasında yapılacak olan kapasite artışı, 92 milyona mal olacak ve 21 kişiye de imkanı sunacak.

5 BİN TONLUK ARTIŞ HEDEFLENİYOR

Kartepe’deki OSB alanında hizmet veren firmanın kapasite artışıyla ilgili olarak Çevresel Etki Denetim (ÇED) raporu da yayınlandı. Revago İnşaat firmasının yapacağı kapasite artışı 92 milyon 324 bin TL’ye mal olacak ve kapasite artışı sonrasında taşıyıcılı membran  78 bin 183 metreküp, taşıyıcısız membranda da  13 bin 402 metreküp artış yaşanması hedeflenirken, sıvı membran da ise 5 bin ton artış hedefleniyor.

21 KİŞİYİ İŞE ALACAK

Ravago firmasının yapacağı kapasite artışındaki tesisin mevcut durumda tek vardiya üzerinden 8 saat 300 gün boyunca 54 personel çalışılıyorken, kapasitenin artışı ile beraber 365 gün 3 vardiya şeklinde çalışmalara geçilerek 75 personel görev alacak.