Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yerlikaya’dan açıklama: Kocaeli’de terör operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Kocaeli’nin de aralarında yer aldığı 34 ilde “Bozdoğan-30” operasyonu gerçekleştiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya operasyonlarda 147 kişinin yakalandığı bilgisini paylaştı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Kocaeli’nin de aralarında yer aldığı 34 ilde terör örgütlerine yönelik olarak “Bozdoğan-19” operasyonu yapıldığı açıkladı. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 147 kişinin yakalandığı bilgisine yer verirken, jandarma ekiplerinin 19 ilde, emniyet ekiplerinin ise 15 ilde operasyon gerçekleştirdiğini açıkladı.

KOCAELİ’DE JANDARMA EKİPLERİ OPERASYON DÜZENLEDİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Kocaeli’de jandarma ekipleri tarafından operasyonların düzenlendiğini ifade ederken, İl Jandarma Komutanlıkları Kocaeli’nin dışında Adıyaman, Ağrı, Aydın, Burdur, Diyarbakır, Edirne, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Hatay, İstanbul, Kilis, Osmaniye, Rize, Siirt, Şırnak, Tekirdağ ve Van’da operasyon düzenledi.

İSTANBUL VE İZMİR’DE 5 İLDE OPERASYON

Emniyet müdürlükleri ise İstanbul, Mersin, Ankara, Antalya, Aydın, Denizli, Elazığ, İzmir, Kilis, Manisa, Mardin, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak ve Van’da düzenlenen operasyonlar gerçekleştirdi.