Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yolcu otobüsünde corona paniği!

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde ateşi

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde ateşi yüksek çıkan yolcu hastaneye kaldırıldı. İlçede polisin durdurduğu bir otobüste yapılan kontrolde yolcunun ateşi 39.5 derece çıkınca, yolcu corona virüsü şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.Otobüsün dezenfekte edilmesi ve yolcuların bilgilerinin alınmasının ardından ise aracın hareket etmesine izin verildi.

HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Dün gece, Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Çanakkale-Sakarya seferini yapan otobüsü polis kontrol noktasında durdurdu. Koronavirüs tedbirleri kapsamında yolcuların ateşleri ölçüldü. Otobüste 24 numaralı koltukta bulunan Serhat T.’nin ateşi 39.5 ve 39.3 olarak ölçüldü. Yapılan görüşmede Serhat T. aktif şikayetlerinin öksürük, nefes darlığı ve kusma olduğunu bildirdi. Bunun üzerine Serhat T. otobüsten indirilerek izole edildi. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi Serhat T.’yi corona virüsü şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

DEZENFEKTE ETTİLER

Otobüsten indirilen yolcuların filyasyon çalışması kapsamında bilgileri alınarak, durum hakkında bilgi verildi. Otobüs ve polis noktası ise belediye ekiplerince dezenfekte edildi. Araç personelinin ve yolcuların bilgilerinin alınmasının ardından yolcular araca binerek Sakarya’ya gitti. Hastaneye yatırılan Serhat T.’nin ise corona testleri yapıldığı öğrenildi.