Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yolcular giriş çıkışlarda böyle kontrol ediliyor

Coronavirüs salgını ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı’nın talimatları ile ülke genelinde şehirlere girişlerde kontrol noktaları kurularak vatandaşların seyahat izin belgeleri ve sağlık durumlarının kontrol edilmesi faaliyetlerine başlandı.

Coronavirüs salgını ile mücadele

Coronavirüs salgını ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı’nın talimatları ile ülke genelinde şehirlere girişlerde kontrol noktaları kurularak vatandaşların seyahat izin belgeleri ve sağlık durumlarının kontrol edilmesi faaliyetlerine başlandı. Bu kapsamda otobüs seferlerinin valilik izniyle yapılabileceğinin açıklanmasının ardından Kocaeli’nin giriş ve çıkışlarında denetimler başladı.

Emniyet 7 ayrı noktada denetim yaparken, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekiplerde 5 ayrı denetim noktasında 24 saat esasına göre kontrollere başladı. Son 24 saat içerisinde Jandarma tarafından Kuzey Marmara Otoyolu, Gebze Eskihisar Feribot İskelesi, Kartepe, Karamürsel, Kandıra turnikelere kontrol noktalarında bin 986 araç ile 3 bin 73 şahıs kontrol edilirken kendilerine gerekli bilgilendirmeler yapıldı.

uygulama 3 min

uygulama 2 min 1

uygulama 5 min

uygulama 4 min

uygulama 5 1 min