Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

5 ayrı grup ve 16 içerik üreticisi Kocaeli’yi dünyaya tanıtacak

Kocaeli İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu üyeleri (İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Ticaret Odası) öncülüğünde, ortaklaşa yürütülen stratejik çalışmalar meyvelerini vermeye devam ediyor. Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) koordinasyonunda hayata geçirilen dev tanıtım hamlesi kapsamında, Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarında ilimize gelen 5 ayrı gruptan oluşan toplam 16 influencer Kocaeli’yi adeta ablukaya aldı.

Kocaeli İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu üyeleri (İl Kültür ve

İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu’nun titizlikle hazırladığı program çerçevesinde Kocaeli’ye gelen 16 influencer; Kandıra’nın kıyılarından Körfez’in manzaralarına, Gölcük’ün huzurlu doğasından Gebze’nin tarihine, İzmit’in kültürel duraklarından Kartepe’nin zirvelerine kadar kentin tüm zenginliklerini soluksuz kaydetti. Temmuz, Ağustos ve Eylül aylarını kapsayan süreçte kente gelen 5 ayrı grup, Kocaeli Kültür ve Turizm Müdürlüğü rehberliğinde Bakanlığa bağlı müze ve ören yerlerini ücretsiz ziyaret etti. Profesyonel kameralar, dronelar ve cep telefonlarıyla çekilen video ve fotoğraflar; Kocaeli’nin turizm potansiyelini, tarih, kültür, gastronomi, doğa, yürüyüş ve bisiklet rotaları, deniz ve alternatif turizm ürünlerini dijital dünyanın merkezine taşıdı.

KAZAKİSTAN’DAN 9 INFLUENCER GELİYOR

Kazakistan’dan 9 Influencer Geliyor Kocaeli Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) başta olmak üzere tüm İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu üyelerinin ortak akıl ve güç birliğiyle hayata geçirilen bu projeler, kentin turizm vizyonuna katma değer sağlamaya devam ediyor. TGA destekli bu özel organizasyonlar, Kocaeli’nin ulusal ve uluslararası alanda bir turizm merkezi olarak anılmasını sağladı. Tanıtım faaliyetleri önümüzdeki süreçte devam edecek olup Ekim ayında da yurt dışından (Kazakistan) 9 influencerın ağırlanması planlanıyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Büyükşehir Belediyesi’nin yaya ulaşımına yönelik yenilikçi fikirlerin geliştirilmesi amacıyla düzenlediği
Sıradaki Haber Bu yarışmada büyük ödül 150 bin TL: Kocaeli Yayathon 2026 nefesler tutuldu