Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Açılışı yapılmadan tahrip edilen park için muhtarlardan tepki

İzmit Belediyesinin, kentin değerli isimlerinden Doç. Dr. Utkan Mutman’ın adını yaşatmak için inşa ettiği Gündoğdu Mahallesi’ndeki park kimliği belirsiz kişiler tarafından tahrip edildi. Yeşilova Mahalle Muhtarı Ali Filiz ile Gündoğdu Mahalle Muhtarı Çetin Ersoy parktaki tahribattan büyük üzüntü duyduklarını söyledi

İzmit Belediyesinin, kentin değerli

İzmit Belediyesinin, kente önemli hizmetlerde bulunan Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası eski Başkanı Doç. Dr. Utkan Mutman’ın adını yaşatacağı parktaki oturma grupları tahrip edildi. İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Koordinatörü ve Yeşilova Mahalle Muhtarı Ali Filiz ile Gündoğdu Mahalle Muhtarı Çetin Ersoy, parkta incelemelerde bulundu. Filiz ve Ersoy, parktaki tahribattan büyük üzüntü duyduklarını belirterek mahallelinin parka sahip çıkmalarını istedi.

FİLİZ, “BU GÖRÜNTÜLER HİÇ YAKIŞMIYOR”

Ali Filiz, “Sevgili gençlerimize seslenmek istiyorum. Yapılma aşamasında olan bir parka bu görüntüler hiç yakışmıyor. Parkın bazı yerleri kırılmış ve yakılarak tahrip edilmiş. Gençliğe yakışmayan görüntüler gördük” ifadelerini kullandı.

ERSOY “PARKLARDA ASAYİŞ SORUNU VAR”

Çetin Ersoy ise “Mahallemizde İzmit Belediyesi tarafından yapılan güzel bir parktayız. Parkta yaptığımız incelemede bir takım hasarlar olduğunu gördük. Mahalle halkının parkımıza sahip çıkmasını rica ediyoruz. Bütün parklarda olduğu gibi bu parkta da asayiş sorunu olduğunu görüyoruz. Emniyet Müdürlüğümüzden parklara biraz daha ilgi göstermesini talep ediyoruz”” dedi.