Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti’den İzmit’e yetki cevabı!

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu’ndan İzmit Belediyesinin yetki alanları ile ilgili yaptığı açıklamasına cevap geldi.

AK Parti İzmit Belediye

AK Parti İzmit Belediye Meclis Üyesi Fikret Hocaoğlu, İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin yetki ve sorumluluk alanları ile ilgili kamuoyuna yapılan yanıltıcı açıklamaya açıklık getirdi. Hocaoğlu ”Çok açık ve net bir şekilde söylüyorum. Sokak hayvanları, temizlik ve ot biçimi İzmit Belediyesi’nin asli görevidir.” dedi

“İZMİTLİLER ARTIK VİZYON PROJE BEKLENTİSİNDEN VAZGEÇTİ”

İzmit’te sokak hayvanları, ot, çöp sorunları beş yıldır gündemden hiç düşmedi. Göreve geldikleri gün itibariyle baharın gelmesi, yaz aylarının başlaması ile İzmit’te her yıl ot sorununu da beraberinde getirdi. Sokak hayvanları, ot ve çöp sorunları bir türlü çözülemedi. Her hizmet talebine bahane ve yalanlarla cevap veren İzmit Belediyesi, en sonunda vatandaşımızı çileden çıkardı.

“OT SORUNUNU BİLE BÜYÜKŞEHİR YETKİSİNDE GİBİ GÖSTERMEYE ÇALIŞTILAR”

Yaptıkları açıklamalarında yine her zamanki gibi “Her türlü kıt kaynak ve engellemelere rağmen” diyerek, bıktığımız usandığımız mağduruz edebiyatı yaptılar. İzmit’te bir insan boyuna ulaşmış otları sosyal medya hesabım üzerinden paylaştım. Vatandaşlarımızın İzmit’in çeşitli mahallelerinden sosyal medya ve kamuoyu aracılığı ile kesilmemiş ot şikayetleri de ortada. İzmit Belediyesi yetkisinde olan o yerlerde otlar neden kesilmedi? Parkların bakımı neden yapılmadı? Yapacaktınız da, sizi engelleyen mi oldu? Elinizden mi tuttuk?

“SOKAK HAYVANLARI, TEMİZLİK VE OT BİÇİMİ İZMİT BELEDİYESİ’NİN ASLİ GÖREVİDİR”

İzmit sokaklarında çeteler halinde dolaşan köpekleri toplamak ve merkezlere ulaştırmak kimin yetkisinde? Sokak hayvanlarının ilçe merkezlerinde başıboş gezerek çoluk çocuğa saldırmalarına göz yumanlar hazırladıkları metinle aklınca sorumluluktan kaçmaya çalışmışlar. Çok açık ve net bir şekilde söylüyorum. Sokak hayvanları, temizlik ve ot biçimi İzmit Belediyesi’nin asli görevidir.