Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP, köylerde maske dağıttı

AKP İzmit İlçe Başkanı

AKP İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, ilçe yöneticileri ve meclis üyeleriyle birlikte köyleri ziyaret ederek vatandaşlara maske dağıttı. Güney, Koronavirüsle mücadelede yeni bir evreye girildiğini ancak bazı tedbirlerin aksatılmaması gerektiğini hatırlattı. Güney,  “İkinci dünya savaşından bu yana insanlığı bütünüyle etkisi altına alan tek olay mahiyetindeki Kovid-19 salgını ile mücadelede ülkemiz örnek teşkil eden bir başarı göstermiştir.

KONTROLLÜ NORMALLEŞME

Mücadelemizin başarılı koordinasyonu neticesinde sağlık sistemimiz zorlanmamış, tıbbi malzeme tedariğinde problem yaşanmamış, üstüne üstlük dünyanın çeşitli coğrafyalarından 55 ülkeye yardım gönderilmiştir. Virüsün nispeten hızlı yayılımına rağmen vefat sayıları sınırlı kalmış, bu durum da sağlık altyapımızın ve kahraman sağlık çalışanlarımızın başarısını tasdik etmiştir. Bugün kontrol altına alınan salgının ikinci fazına girilirken tedbirleri elden bırakmamak, sosyal mesafeyi ihlal eden eski alışkanlıklarımıza dönmemek, kontrollü bir normalleşmeye kendimizi hazırlamak büyük önem arz etmektedir.

TEDBİR ELDEN BIRAKILMAMALI

Sağlığımız için tedbiri elden bırakmadan, ciddiyetle bu mücadeleyi sürdürmeliyiz. Kurallar esnetilse de sosyal mesafe, kalabalık yerlerde maske kullanımı gibi temel tedbirleri sürdürmeliyiz. Bu vesile ile Ramazan Ayının tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu mübarek ayın hepimize sağlık, sıhhat getirmesini temenni ediyorum” dedi.

AKP İZMİT MASKE
AKP İzmit İlçe Teşkilatı köylerde maske dağıttı