Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

AKP’liler böyle bayramlaştı!

AKP Körfez İlçe Teşkilatı, video konferans ile bayramlaştı. Bayramlaşmaya katılan Başkan Şener Söğüt, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

AKP Körfez İlçe Teşkilatı,

AKP Körfez İlçe Teşkilatı, video konferans ile bayramlaştı. AKP İlçe Başkanı Ramazan Tuna ile birlikte ilçe binasından video konferansa bağlanan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Bayramlar, dayanışma, birlik ve beraberliğin pekiştiği müstesna günlerdir. Bu bayramında millet ve teşkilatlar olarak birlik ve beraberliğimizi en üst seviyede olmasını diliyorum.

GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

AKP, gücünü milletten ve teşkilatlarından alan bir parti. Bizler de bu güçle birlikte yerel yönetimler olarak var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizin ihtiyaçlarını karşılamak için ekibimizle birlikte gece-gündüz koşturuyoruz. Teşkilatlarımızın ve meclis üyelerimizin de desteği burada önemli.

GÜZEL DÖNÜŞLER ALDIK

Bugüne kadar attığımız adımlardan millet ve teşkilat nazarında güzel dönüşler aldık. Millete verdiğimiz sözleri yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz” dedi. İlçe Başkanı Ramazan Tuna da daha teşkilatların bayramını kutladı.

BAŞKANLAR KATILDILAR