Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Artık düğünleri burada yapacaksınız

Başiskele’de yapımı devam eden Kullar Yaşam Merkezi’nin çalışmalarında sona gelindi. Mehmetağa Mahallesi’ne yapılan yaşam merkezinin son çalışmaları yapılıyor. Başiskele’de yapımı devam eden projenin tamamlanması sonrasında kır düğünlerinin yeni adresi olması bekleniyor.

Başiskele'de yapımı devam eden

Kocaeli’nin Başiskele ilçesine Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’nün talimatıyla Mehmetağa Mahallesi Alsancak Caddesi Dereboyu Sokak üzerinde mevcut olan Kullar Kültür Merkezi’nin yeniden dönüştürülmesini kapsayan sosyal yaşam alanında sona gelindi. Başkan Özlü’nün de yakından takip ettiği çalışmalarda mevcut salonun yenilenmesi kısa sürede tamamlanıp yeniden hizmete sunulurken; derslik, konferans salonu, fuaye ve sergi alanlarının yer aldığı yeni bina da hummalı çalışmalar sonucunda tamamlandı.

KIR DÜĞÜNLERİNİN YENİ ADRESİ OLACAK

Başiskeleli vatandaşların kır düğünlerine de ev sahipliği yapacak olan Kullar Yaşam Merkezi’nde, kır düğününün yapılacağı alanın aydınlatma direkleri dikildikten sonra belediye ekiplerince rulo çim serimi çalışmaları yapılmaya başladılar. Çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları da yakın zamanda bitecek olan merkez, kentte kır düğünlerinin yen adresi olacak.

4 BİN METREKARELİK ALANA İNŞA EDİLİYOR

Kocaeli’de nüfusu en fazla artış gösteren ilçeler arasında yer alan Başiskele’ye yapılan tesis 4 bin 155 metrekare alanda, toplamda 1700 metrekare inşaat alanı üzerine inşa ediliyor. Sosyal ve kültürel birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak kentin yeni yaşam merkezinde 400 kişilik düğün salonu, kır düğün alanı,  3 adet eğitim atölyesi, 90 kişilik konferans salonu, seminer salonu, fuaye sergi salonu ve otopark alanları yer alacak.