Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bayram coşkusu Kartepe sokaklarında!

Kartepe Belediyesi Kurban Bayramı’nda mini mahalle konserleri ve çeşitli gösteriler organize etti. Etkinliklere katılım oldukça yoğundu.

Kartepe Belediyesi Kurban Bayramı’nda

Kocaeli‘de Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın talimatı ile yeni normalleşme sürecinde  tedbirlere devam eden Kartepeliler için Kurban Bayramı’nda düzenlenen etkinlikler ilçeye renk kattı. Covid-19 tedbirleri göz önünde bulundurularak yeni normalleşme süreci dikkate alınarak düzenlenen etkinliklerde konserlerin yanı sıra animatör, palyaçolar, sahne şovları, balon gösterileri, jonklör gösterilerinin yanı sıra ücretsiz ikramlar yapıldı.

ÖZEL MİNİ MAHALLE KONSERLERİ

Kartepe Belediyesi Kurban Bayramı etkinliklerinde yerel sanatçılar sahne alırken, Covid-19 tedbirleri göz önünde bulundurularak yerel sanatçılar üstü açık otobüs ile Kartepelilere konser verdiler. Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Sarımeşe, Köseköy ve Emekevler Mahallesi’nde Muhammet Vanal, üçüncü günü Derbent, Arslanbey ve Suadiye Mahallesi’nde Doğan Aktaş, Maşukiye Mahallesi’nde Yusuf Korkmaz, dördüncü günü Acısu, Uzuntarla ve Eşme Mahallelerinde ise Onur Gürtek sahne alırken, sanatçılara Tulum Sanatçısı Hüseyin Keskinkurt eşlik etti.

KOCAMAN’DAN TEBRİK MESAJI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kurban Bayramı’nda Kartepeli hemşehrilerimize Covid-19 tedbirleri göz önünde bulundurularak çeşitli etkinliklerden oluşan konserler düzenledik. Hemşehrilerimiz bir nebze olsun Covid-19 sürecinde yaşadıkları olumsuz durumdan uzaklaşmasını hedefledik. Kartepemiz genelinde düzenlenen konserlere ve etkinliklere katılan hemşehrilerimi çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.