Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Belediye başkanı böyle daldı

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, dalgıç kıyafeti giyerek, yüzyıllar önce Cenevizlilerin ve Osmanlı Devleti’nin Karadeniz’de yoğun olarak kullandığı Kerpe Limanına daldı.

Kandıra Belediye Başkanı Adnan

Dalgıç kıyafetlerini giyen Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, profesyonel dalgıçlar eşliğinde Kerpe’nin tarihi güzelliklerine dalış yaptı. Suyun altında yaklaşık 20 dakika kalan Turan, Kandıra’nın hem turizm hem de doğa güzellikleri bakımında çok değerli bir ilçe olduğunun vurgusunu yaptı. Turan’a İlçe Jandarma Komutanı Hasan Dombaycı eşlik etti.

111310293 799424424135755 4821947475553574637 n

Suyun içinde Roma döneminden kalma, sonrasında Cenevizliler tarafından kullanılan tarihi liman mendireklerinin bulunduğunun altını çizen Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, “ Benim için ilginç bir deneyim oldu. Bu etkinlik Kerpe sahilimize dair bilinmeyen gerçekler ile tanıştırmış oldu beni. İlçemiz hem doğa sporları, hem su sporları, hem de tarihi ve medeniyet güzellikleriyle anılan bir ilçe. Kandıra Belediyesi olarak bizler her zaman sportif faaliyetlere destek veriyoruz, vermeye devam edeceğiz. Roma dönemine ait liman mendireği kalıntıları, Karadeniz’e özgü canlı çeşitliliği, kanyon, kovuk ve mağaralarıyla dalış tutkunlarını ilçemize bekliyoruz. İlçemizi her alanda geliştirecek çalışmalarımız devam edecek.” dedi.