Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu kalabalık kan vermek için sıraya girdi

Kızılay Gölcük Şubesi‘nin kan

Kızılay Gölcük Şubesi‘nin kan verme çağrısı, Gölcük’te büyük ilgi topladı. Onlarca vatandaş Anıtpark’ta kan kuyruğuna girdi. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de kan bağışında bulunan vatandaşları, Kızılay çalışanlarını ve gönüllülerini yalnız bırakmamak için kan bağışı otobüsünü ziyaret etti.

VATANDAŞLARI TEBRİK ETTİ

Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada, “Korona Virüs salgını sürecinde özverili çalışmalarıyla, hemşehrilerimizin yanında yer alan ve bu zorlu süreçte de kan bağışı kampanyası düzenleyerek stok açığının kapatılmasına gayret eden, başta Kızılay Gölcük Şube Başkanı Sayın Orhan Barış olmak üzere, tüm Kızılay personeli ve gönüllülerini, ayrıca yoğun katılım gösteren ve her zaman olduğu gibi yine Gölcük’ün farkını ortaya koyan saygıdeğer hemşehrilerimi can-ı gönülden tebrik ediyorum” dedi.

DESTEK VERMEYE DAVET ETTİ

Başkan Sezer ayrıca, “Bugün ( Salı günü ), 17:00 ile 00:30 saatleri arasında, yine Anıtpark’ta kan bağışı kampanyasının devam edeceğini belirtmek istiyor, tüm hemşehrilerimi kan bağışı kampanyasına destek vermeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

gölcük kan verme
Gölcük’te kan vermek için uzun kuyruklar oluşturuldu.
ali yıldırım sezer kan verme
Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de kan verenleri ziyaret etti.