Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu şenlik Büyükşehir çalışanlarını sporla buluşturacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 16. Geleneksel Birimler Arası Spor Şenliği, 20 Eylül-26 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin 16.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, daire başkanlıkları ile bağlı iştiraklerinde çalışan personeli kaynaştırmak amacıyla her yıl düzenlediği Geleneksel Birimler Arası Spor Şenliğinin bu yıl on altıncısını düzenleyecek. Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını sebebiyle geçen yıl düzenlenemeyen Spor Şenliği’nde Büyükşehir çalışanları mesai arkadaşlarına karşı futbol, basketbol, voleybol ve bowling branşlarında başarıya ulaşmak için mücadele edecek.

MESAİ SAATLERİ DIŞINDA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 16. Geleneksel Birimler Arası Spor Şenlikleri çerçevesinde oynanacak branş maçlarına Büyükşehir Belediyesi’nin spor tesisleri ev sahipliği yapacak. Mesai saatleri dışında yapılacak olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 16. Geleneksel Birimler Arası Spor Şenlikleri’nin futbol turnuvası Doğu Kışla Halı Sahası’nda, voleybol branşının maçları Vezirçiftliği Spor Salonu’nda, basketbol branşının maçları da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanırken bowling karşılaşmaları ise NCİTY’de bulunan özel tesiste yapılacak.

TURNUVANIN KURALLARI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen 16. Geleneksel Birimler Arası Spor Şenliğinin fikstür çekimi 16 Eylül 2021 Perşembe günü saat 14.00’te Sivil Toplum Merkezi’nde yapılacak. Takım sorumluları turnuva öncesinde bir araya gelerek seçtikleri branşların kura çekimini gerçekleştirecek. Organizasyonun tertip komitesi ve takım temsilcilerine turnuvanın kurallarına ilişkin teknik bilgi sunulacak.