Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükakın, “Çok çalışıyoruz” dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Fen İşleri Daire Başkanı Ayşegül Yalçınkaya ve Yol, Köprü, Etüt ve Proje Şube Müdürü Derya Bilgir’in hazır bulunduğu toplantıda, kent genelinde yapılacak projelerle alakalı detaylı bir sunum aldı. Toplantı sonrası bir açıklama yapan Başkan Büyükakın, “Kocaeli’nin tamamında hayata geçecek projelerimiz üzerinde çalıştık. Vatandaşlarımızın beklentilerine dönük çalışmaları bir bir hayata geçirirken, önümüzdeki süreçte yapılacak projelere de yoğun bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

KOCAELİ’NİN HER İLÇESİNİ ESERLERİMİZLE DONATIYORUZ

“Her projenin arkasında yoğun bir emeğin olduğunu da söylemek isterim” ifadelerini kullanan Başkan Büyükakın, “İnsanımızın hizmetine sunacağımız projelerin oluşmasında büyük bir gayret var. Yoğun bir mesai harcayan tüm çalışma arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini sarf etti. Üretmeye devam edeceklerini, yeni projelerle ve çalışmalarla halkın karşısına çıkacaklarını da dile getiren Başkan Büyükakın, “Bizler bu anlayışla çalışıyor ve Kocaeli’nin her ilçesini eserlerimizle donatıyoruz. Bizim asli işimiz milletimize hizmettir ve bunu asla unutmuyoruz. Samimiyetle çalışırken, hizmetkârı olduğumuz vatandaşımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” sözlerine yer verdi.

“EKİBİMİZLE BİRLİKTE BÜYÜK BİR EMEK ORTAYA KOYUYORUZ”

Ülkemizin son 18 yılında yapılan her projede ve başarıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Büyükakın, “Kocaeli’de bizler de bu hizmetlerin destekçisi ve üreteni olacağız. Diğer bir taraftan da halkımızın gönlünde kalmaya devam ederken, hayata geçirdiğimiz her projeyle yaşama değer katmaya çalışıyoruz. Şunu söylemem gerekir ki ekibimizle birlikte büyük bir emek ortaya koyuyoruz. Bu hizmetleri yapma fırsatı veren tüm hemşehrilerime de bir kez daha çok teşekkür ediyorum” diyerek açıklamalarını tamamladı.