Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir Belediyesi geceleri de durmuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ağır tonajlı araçların yoğun kullandığı Çarşıbaşı Caddesi’nde sıkışıklığa sebep olmamak için çalışmalarını gece yapıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ağır

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İZAYDAŞ çöp döküm sahasına da ulaşımın sağlandığı İzmit Karadenizliler Mahallesi Çarşıbaşı Caddesi’nde yoğun araç trafiğini aksatmamak için çalışmalarını gece saatlerinde yapıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 4,5 kilometrelik Çarşıbaşı Caddesinde binder asfalt serimi sonrası son kat aşınma asfaltı serimi çalışmalarına devam ediyor. 3,5 kilometrelik kısımda aşınma asfaltı serimini yapan Büyükşehir Belediyesi gerek İZAYDAŞ çöp döküm sahasına giden çöp kamyonlarının, gerek ağır tonajlı diğer araçların sıkça kullandığı yolda sıkışıklığa sebep olmamak için çalışmalarını gece yapıyor.

TAŞ DUVARLAR TAMAMLANDI

Çarşıbaşı Caddesi’nde Büyükşehir ekipleri, çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Yol kenarında güvenliği sağlamak ve toprak kayması gibi olumsuz durumlara sebebiyet vermemek için taş duvar yapımları tamamlandı. İzmit Karadenizliler Mahallesi Çarşıbaşı Caddesi’nden başlayarak Durhasan, Kozluca, Balören, Sultaniye, Solaklar, Eseler ve Bayraktar gibi bölgedeki köylere güvenli, kolay ve konforlu ulaşımı sağlayacak 4,5 km’lik 3 şeritli yol için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

YOL 3 ŞERİTLİ OLACAK

Altyapıda yenilemelerin yapıldığı, trafiğin yoğun ve ağır vasıta araçlarının sürekli hareket halinde olduğu Karadenizliler Mahallesi Çarşıbaşı Caddesi’nde asfalt serimi çalışmaları trafiği aksatmamak için gece saatlerinde yapılıyor. İzmit Karadenizliler Mahallesi Çarşıbaşı Caddesi’nden civardaki köylere ulaşımı daha güvenli ve konforlu bir şekilde sağlayacak üst yapı çalışmalarıyla 4,5 kilometrelik yola 45 bin ton asfalt serimi yapılacak. 10,5 metre genişliğindeki yol 2 çıkış bir iniş şeridi olmak üzere 3 şeritli olacak.