Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir, İzmit’in köy yollarını asfaltlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit Kulfalı ve Akpınar köyleri arasındaki 1 kilometrelik bağlantı yolunda bakım ve onarım işlerini tamamladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, İzmit

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışma ile köy yollarının konforu arttırılıyor. Tüm Kocaeli ilçelerinde ana arterlerin yanı sıra köy yollarında da asfalt bakım ve onarım çalışmaları yürüten Büyükşehir Belediyesi, İzmit İlçesi Kulfalı Akpınar köyleri bağlantı yolunda asfalt serim çalışması gerçekleştirdi.

TAMİR VE BAKIM ÇALIŞMASI

İzmit İlçesi Kulfalı Akpınar köyleri arası 1 kilometrelik bağlantı yolunda tamir ve bakım çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, 1.500 ton asfalt serimi yaptı. İklim ve doğa koşulları sebebiyle yolda oluşan bozulmaları düzelten ekipler üç gün süren çalışmalar neticesinde Kulfalı Akpınar bağlantı yolunu daha konforlu ve modern bir hale geldi.

1 KİLOMETRELİK BAĞLANTI YOLU

Ekipler, yağmur ve soğuk gibi olumsuz hava koşullarının asfalt serimine engel olmaması için akşam saatlerinde de çalışmalarını sürdürdü. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, Fen İşleri Daire Başkanlığı Solaklar asfalt şantiyesinde üretilen 1.500 ton asfaltla Kulfalı Akpınar köyleri arasındaki 1 kilometrelik yolda asfalt serimi yaptı. Üç gün süren çalışmalarda finişer makinesiyle asfalt seren ekipler, asfalt kazıcı triner makinesi ile yoldaki bozulmuş yerleri kırarak yerine yeni asfalt serimi yaptı.