Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyükşehir’den Kartepe’ye asfalt yol..!

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Kartepe ilçesi Uzunbey Mahallesi Bayraktar Yolu Sokak’ta, dere menfezi yapılan yolu asfaltladı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Kartepe ilçesi Uzunbey Mahallesi Bayraktar Yolu Sokak’ta asfaltlama yapıldı. Çift şeride çıkarılan yolun 200 metrelik kısmında 800 ton plent mix temel serilmesinin ardından 350 ton binder asfalt serimi yapıldı.

MENFEZ YAPILDI, YOL ÇİFT ŞERİRDE ÇIKARILDI

Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki ihtiyaç duyulan bölgelerdeki yolların daha konforlu ve modern olması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Kartepe ilçesi Uzunbey Mahallesi Bayraktar Yolu Sokak’ta, dere üzeri araç geçişini sağlamak için menfez yapıldı. Daha önce tek şerit olan yol, yeni menfez yapılmasıyla çift şeride çıkarıldı.

TÜM YOLDA İYİLEŞTİRME VE ASFALT YAMA YAPILDI

Menfeze gidiş ve geliş 200 metrelik kısımda üst yapıyı yenileyen Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, yolun Bayraktar Köyü’ne kadar olan diğer kısmında geçtiğimiz yaz ayları boyunca da iyileştirme ve asfalt yama çalışmaları yaptı.