Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çenesuyu en itibarlı markalar arasına girdi

Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen Türkiye İtibar Endeksi Araştırması’nın sonuçları açıklanırken Derince’nin en önemli değerleri arasında yer alan Çenesuyu, Türkiye’nin ‘En İtibarlı Markaları’ arasındaki yerini aldı.

Türkiye İtibar Akademisi tarafından

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün öncülüğünde yapılan yatırımlarla büyüyen ve pazarlama ağı genişleyen Çenesuyu, Derince’nin sadece bölgeye değil, Türkiye’ye ve hatta dünyaya açılan en önemli markaları arasında yer alıyor. Yurt içinde Marmara Bölgesi başta olmak üzere birçok ilde satışı yapılan Çenesuyu, yurt dışına da ihraç edilerek ülke ekonomisine ciddi oranda katkı sağlıyor. Depolama alanı ve ek bina inşaatının tamamlanmasıyla birlikte büyümeye devam eden Çenesuyu, Başkan Aygün’ün girişimleriyle Ankara’daki kamu kurumlarında da hak ettiği değeri aldı.

Kalitesi Tescillenmiş Oldu

Yaklaşık 400 yıllık mazisi ve Osmanlı’dan günümüze uzanan damak tadı ile adından söz ettiren Çenesuyu’nun lezzeti ve kalitesi Türkiye İtibar Akademisi tarafından yapılan araştırma ile bir kez daha tescillendi. Türkiye İtibar Akademisi tarafından bu yıl 11’incisi gerçekleştirilen ve 34 farklı sektörde yapılan Türkiye İtibar Endeksi Araştırması’nın sonuçlarına göre Çenesuyu, ülkemizin en itibarlı markaları arasındaki yerini aldı. Türkiye genelinde tesadüfi seçim metotları ile belirlenen 15 bin kişinin bilgisayar destekli telefonla görüşme yöntemi ile arandığı araştırmanın sonucuna göre en itibarlı markalar arasında yerini alan Çenesuyu, bu sonuçla kalitesini bir kez daha tescillemiş oldu.