Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’nin bayraklarını kestiler!

CHP Derince İlçe Teşkilatı’nın astığı bayraklar kimliği belirsiz kişilerce saldırıya uğradı. İlçe Başkanı Birkan Koçak, konuyla ilgili sert bir açıklama yayımladı.

CHP Derince İlçe Teşkilatı’nın

CHP Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, CHP Derince İlçe Teşkilatı’nın bayraklarına saldırı yapıldığını açıkladı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin teminatı, ülkemizin kurucu partisidir. Türkiye Cumhuriyeti devleti kurulduğundan bu yana devletimize ve partimize hizmet eden her bir vatandaşımız, İstiklal ve devrim şehitlerimizin gurur ve şerefle taşıdığı parti bayrağımıza yapılan saygısız saldırıyla güne başladık.

TAHAMMÜLDEN YOKSUNLAR

CHP Derince ilçe binamızın önünde asılı bulunan parti bayraklarımız bilinmeyen bir nedenle kesilerek yere atılmıştır. Ülkemiz, ilimiz ve Derincemiz için birçok fedakarlık ve emekle durmadan çalışan bizler bu eylemi; hoşgörü ve farklı seslere tahammülden yoksun şahısların bir saldırısı olarak algılıyoruz.

MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK

Bu eylemi gerçekleştiren şahısların göz ardı ettikleri şudur ki; Biz CHP Derince İlçe Başkanlığı olarak çalışmalarımızdan rahatsız olanların bile haklarını savunma mücadelemize devam edeceğiz. Saldıran veya saldırganların bulunması için emniyet müdürlüğüne gerekli şikayet dilekçesini verdiğimizi partili tüm dava arkadaşlarımıza ve Derinceli dostlarımızla paylaşma gereği duyuyoruz.

AYDINLIK BİR GELECEK YAKIN

Bu ve benzeri olayların, siyasete ve ülkedeki her bir toplumsal olaya tesir eden kin ve düşmanlık dilinin bir sonucu olduğu bilinmelidir. Toplumun öncelikle bu dilden kurtulması, sevgi dili ile kardeşlik içinde yaşayabilme idealimizle toplumsal bütünlüğü sağlamak ve halkın sorunlarını dile getirme mücadelemize devam edeceğiz. Halkın iktidarında, ayrışmanın değil birleşmenin; düşmanlığın değil, kardeşliğin egemen olduğu bir ülke yakın. İnancımız, umudumuz ve sevgimizin ışığında aydınlık bir gelecek yakın.”

chp derince bayrak salidiri CHP Derince Bayrak