Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çocuk Sinema Okulu’nda ücretsiz eğitimler sürüyor

İzmit Belediyesinin geleceğin sinemacılarını yetiştirmek adına hayata geçirdiği Çocuk Sinema Okulu’nda ücretsiz eğitimler hafta sonları aralıksız olarak devam ediyor.

İzmit Belediyesinin geleceğin sinemacılarını
İzmit Belediyesinin çocukların içindeki yaratıcılığı ve sanatçı kimliklerini ortaya çıkarmak, meslek seçimlerini sinema sektöründen yapmak isteyen gençleri de geleceğe hazırlamak için hayata geçirdiği Çocuk Sinema Okulu’nda eğitimler aralıksız sürüyor. İzmit Belediyesi Belsa Plaza B Blok’ta hafta sonları devam eden eğitimlerde çocuklar, alanında uzman eğitimcilerden sinemanın püf noktalarını öğreniyor.

KENDİ FİLMLERİ OLACAK

Her cumartesi 12.00-14.00 saatleri arasında Çocuk Sinema Okulu Koordinatörü Emre Turanlı ile Eğitmenler Buse Karakulak, Zeynep İleru ve Feyza Özdemir tarafından çocuklara kamera önü oyuncuk, yönetmenlik, senaryo yazarlığı, montaj, kostüm tasarımı, kamera ve ışık eğitimleri veriliyor. Sinema Okulu’nda hayal güçlerini ortaya çıkaran, kendilerini ifade ve ispat etme ortamı bulan çocuklar, aldıkları eğitim sonrası çekecekleri filmlerini 20 Kasım Çocuk Hakları Günü’ndeki galayla izlettirecek.