Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Çenesuyu’nu anlattı

TBMM’de düzenlenen AKP Grup Toplantısı’na katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Çenesuyu’nda devam eden yatırım süreci ile ilgili bilgiler verdi

TBMM’de düzenlenen AKP Grup

Bir dizi program için başkent Ankara’ya giden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında TBMM’de gerçekleşen AKP Grup Toplantısı’na katıldı. Yerel ve ulusal gündeme dair önemli mesajların verildiği toplantıyı takip eden Başkan Aygün, grup toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni yaşını tebrik eden Başkan Aygün, görüşmesi esnasında artık TBMM çatısı altında da içilen Çenesuyu’nda devam eden cam şişeleme makinesi yatırımı hakkında bilgiler verdi.

“BİLGİ VERDİK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Aygün, “İlimizin bir markası ve ilçemizin büyük değeri Çenesuyu temaslarımız neticesinde artık Gazi Meclisimizde de içilir oldu. Cumhurbaşkanımızla olan görüşmemizde daha önce sunumunu yaptığımız Çenesuyu cam şişeleme makinası yatırımımız hakkında bilgiler verdik” dedi. Başkan Aygün, daha sonra ise TBMM çatısı altında 24, 25 ve 26. dönemlerde birlikte görev aldığı milletvekilleri ile birlikte AK Parti MYK Üyesi ve Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Dr. Mehmet Muş’u ziyaret etti.