Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince Cımbızdere mesire alanında çalışmalar sürüyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince’ye 40 bin metrekare nitelikli aktif yeşil alan kazandıracak Cımbızdere Mesire alanında çalışmalarına devam ediyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Derince’ye

Kentin birçok yerinde yeşil alanlar oluşturan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yeni bir mesire alanı için geçtiğimiz aylarda çalışmalara başladı. Derince’ye 40 bin metrekare nitelikli aktif yeşil alan kazandıracak Cımbızdere Mesire alanında çalışmalar aralıksız sürüyor.

CIMBIZDERE MESİRE ALANI

Daha önce vatandaşlar tarafından piknik yapmak amacı ile kullanılan Derince Cımbızdere bölgesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce çalışma başlatıldı. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından mesire alanına çevrilen bölgeyle birlikte Derince’ye 40 bin metrekare nitelikli aktif yeşil alan kazandırılacak.

TEMEL KAZILARI BİTTİ

Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’nca çalışmalar kapsamında gençler için mesire alanı içerisine 35×21 m ebadında futbol sahası yapılıyor. Sahanın ve 100 m² idari binanın temel çalışmaları devam ediyor. Kazısı ve su yalıtımı yapılan sahanın demir montajına başlanacak.

SOSYAL DONATILAR

Çalışmalar kapsamında Çımbızdere mesire alanına, bin 500 metre uzunluğunda 3 metre genişliğinde yürüyüş yolu, 772 metre uzunluğunda 2.3 metre genişliğinde bisiklet yolu, 220 metrekare oturma ve dinlenme alanı, 780 metrekare meyve bahçesi, 350 metrekare amfi ve 40 metrekare sosyal tesis yapılacak.