Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince Millet Bahçesi’nde çalışmalar sürüyor

Zeki Aygün, İsmetpaşa Stadı’nın yıkılmasının ardından boşalan 72 bin m2’lik alana inşa edilen Derince Millet Bahçesi’nde devam eden çalışmaları inceledi.

Zeki Aygün, İsmetpaşa Stadı’nın

Gönül belediyeciliği anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçeye artı değer katan projelerini hizmete sunmaya devam ediyor.  Derince’ye hem gönüllere hitap eden sosyal projeler hem de kalıcı eserler kazandıran Başkan Aygün’ün bir önemli vaadin de daha çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Başkan Aygün’ün özel önem verdiği Derince Millet Bahçesi İsmetpaşa Stadı’nın yıkılmasının ardından boşalan 72 bin m2’lik alana inşa ediliyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un iştirakleriyle aralık ayında ilk fidanların toprakla buluştuğu Millet Bahçesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Aygün, projenin Derince’ye artı değer katacağını ifade etti.

72 bin m2’lik alana inşa ediliyor

Millet Bahçesi proje alanında incelemelerde bulunan Başkan Aygün, yaptığı açıklamada “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız ve Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz koordinesinde Derince Millet Bahçesi projemizde çalışmalarımız sürüyor. Yaptığımız düzenlemelerle birlikte İsmetpaşa Stadı’ndan boşalan 72 bin m2’lik alanı yeni bir yaşam merkezi olarak halkımızın kullanımına sunacağız. Derince’mize hayırlı olsun” dedi. Derince’de her yaştan kesime hitap edecek ve ilçeye yeni bir soluk getirecek olan Millet Bahçesi bünyesinde Millet Kıraathanesi, biyolojik gölet, koşu yolu, bisiklet yolu, etkinlik alanları, spor alanları, çiçek bahçeleri, şifalı bitkiler bahçesi, koku bahçesi, yürüyüş parkuru, görsel amaçlı havuzlar, fitness alanları, kaydıraklı aktivite alanları ve çocuk oyun alanları yer alacak.