Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince’de bir spor tesisi daha açılıyor

“Gençliğe hizmet, geleceğe yatırımdır” anlayışıyla hareket eden Başkan Aygün’ün Derince’ye kazandırdığı Bahattin Çelik Spor Kompleksi’nde açılış için hazırlıklar tamamlandı. Fatih Mahallesi’nde faaliyet gösterecek olan tesisin resmi açılışı 2 Temmuz Cuma günü saat 15:00 ’de gerçekleşecek

“Gençliğe hizmet, geleceğe yatırımdır”

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Fatih Mahallesi’nde yeni bir tesisi daha ilçeye kazandırdı. Geçtiğimiz yıl Dumlupınar Mahallesi’nde Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’ni vatandaşların hizmetine sunan Başkan Aygün’ün öncülüğünde Derince’de gençlere yönelik projeler hız kesmeden devam ediyor. Yarınlarımızın teminatı olan çocuklar ve gençlere yönelik ilçe genelinde yapılan projelerden biri daha tamamlandı ve açılış için artık gün sayıyor. Fatih Mahallesi Melikgazi Sokak No: 32 adresine inşa edilen Spor Kompleksi ile Derinceliler çok önemli bir tesise daha kavuşmuş oldu. Başta bölge sakinleri olmak üzere tüm Derince’ye hitap edecek olan Spor Kompleksi merhum Derince Belediyesi Meclis Üyesi Bahattin Çelik’in adını taşıyor.

HALİT YOLDAŞ’IN İSMİ YAŞATILACAK

3.700 m2 proje alanına inşa edilen iki katlı sosyal tesis binasının yer aldığı komplekste kapalı futbol sahası, çok amaçlı salon, eğitim odaları, kafeterya, seyirci alanları, sporcu soyunma odaları, antrenör odaları ve hakem odası bulunuyor. Karate, tekvando, boks ve jimnastik branşlarına da ev sahipliği yapan Bahattin Çelik Spor Kompleksi’ndeki çok amaçlı salona ise Kocaeli karate dünyasının önde gelen isimlerinden merhum Halit Yoldaş’ın ismi verildi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün ilçe gençliğine armağanı olan Bahattin Çelik Spor Kompleksi’nin açılışı için ise tüm hazırlıklar tamamlandı. Salon sporlarından, futbol okuluna kadar bir çok alanda uzman eğitmenler nezaretinde eğitimlerin verileceği tesis 2 Temmuz Cuma günü saat 15:00’de gerçekleşecek olan açılış töreninin ardından faaliyetlerine resmi olarak başlayacak.

TESIS 3 SPOR KOMPLEKSI 1