Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Derince’de dev gençlik merkezi açılıyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün 41 seçim vaadi arasında yer alan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla 12 Ağustos Çarşamba günü saat 13.30’da açılıyor.

Derince Belediye Başkanı Zeki

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün 41 seçim vaadini de bir bir hizmete sunmaya devam ediyor. Özellikle geleceğimizin teminatı olan gençlerimize yönelik projelere büyük önem veren Başkan Aygün Dumlupınar Mahallesi Asgök Sokak’ta yer alan Gençlik Merkezi’ni hizmete sunuyor. Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nin açılışı Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla 12 Ağustos Çarşamba günü saat 13.30’da gerçekleştirilecek.

Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi

30 bin metrekare alan üzerine yapılan Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi içerisinde kütüphane, derslikler, özel ders çalışma odaları, bilgisayar odası bulunuyor. Ayrıca merkezin açık alanında futbol, basketbol ve tenis sahaları, yürüyüş ve bisiklet yolları, fitness grubu, çocuklarımız için yaş gruplarına göre oyun alanları ve kaykay pisti de yer alıyor. Alanında uzman isimlerin görev alacağı merkeze gelecek olan çocuklar ve gençler, burada spordan eğitime kadar diledikleri tüm hizmetlere ulaşabilecek.

“Gençlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz”

Tüm vatandaşları Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi’nin açılış törenine davet eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Her mahallemizde inşa etmeyi planladığımız gençlik merkezlerimizden ilkini Dumlupınar Mahallemizde hizmete sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla 12 Ağustos Çarşamba günü Saat 13.30’da gerçekleştireceğimiz açılış törenine tüm vatandaşlarımızı bekliyorum. Allah’ın izniyle gençlerimiz için tüm gayretimizle çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Abdullah Tayyip Olcok Genclik ve Spor Merkezi
Derince Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi
GENCLIK MERKEZI derince 3
Derince Spor Kompleksi

 

Derince Abdullah Tayyip Olcok Genclik ve Spor Merkezi
Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi açılışı yapılacak
Derince GENCLIK MERKEZI 1
Abdullah Tayyip Olçok Gençlik ve Spor Merkezi