Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Doç. Dr. Utkan Mutman Kent Parkı ilk günden büyük ilgi gördü

İzmit Belediyesinin İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı ve KOÜ İnşaat Müh. Bölüm Başkanı merhum Doç. Dr. Utkan Mutman’ın anısına kente kazandırdığı Kent Parkı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

İzmit Belediyesinin İnşaat Mühendisleri

İzmit Belediyesi, Gündoğdu Mahallesi’nde hayata geçirdiği parka İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı ve KOÜ İnşaat Müh. Bölüm Başkanı merhum Doç. Dr. Utkan Mutman’ın adını verdi. Kente büyük katkıları olan merhum Doç. Dr. Utkan Mutman’ın ailesinin de katılımıyla Kent Parkı açıldı.

“DOÇ. DR. UTKAN MUTMAN PARKI MAHALLEYE DEĞER KATTI”

Açılışa katılan vatandaşlar, parktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. İlk olarak konuşan Gündoğdu Mahalle Sakini Ahmet Acar, “Parkımızın açılışı çok güzel oldu. Benim otizm hastası bir torunum var. Kendisi parklara ayrı ilgi gösteriyor. Onun için çok sevindim. Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e bu parkı mahalleye kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum. Doç. Dr. Utkan Mutman Kent Parkı mahalleye değer kattı” dedi.

“KUZENİM İLE HER GÜN GELİYORUZ”

Doç. Dr. Utkan Mutman Parkı’na hayran kaldığını belirten Hayrünnisa Gül sözlerinin devamında ise, “Parkı çok beğendim. Emeği geçenlere ve başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kuzenim ile her gün geliyoruz. Artık buradan çıkmıyoruz. Sokağa çıkmaya üşeniyorduk. Bu park mahallemize iyi ki yapıldı” diye konuştu. Eymen Türker, “Bu mahallede oturuyorum. Parkı çok beğendim. Artık bu parktan hiç çıkmam. Arkadaşlarımız ile burada vakit geçirmekten büyük keyif alıyorum” ifadelerini kullandı. 

“PARKIN ADININ MANEVİ DEĞERİ VAR”

Mahalle sakini Gülseli Güzel, “Park oldukça yeşil ve güzel. Lavanta bahçesinin olması da gayet güzel olmuş. Çocuklar içinde yeterli oyun alanı. Mahalleye oldukça değer kattı. Ayrıca Utkan Hocanın adının bu parka verilmesi değerli olmuş. Manevi değeri çok yüksek. Çok duygulandık” dedi.  Ev hanımı Aynur Karakuzu, “Parktan çok memnunuz. Akşamları hep parkta vakit geçiriyoruz. Fatma Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Harika bir yer olmuş” diye konuştu.