Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Esnaf derdini Şener Söğüt’e anlattı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Tuğrul Caddesi’nde esnafı ziyaret etti. Kapalı Spor Salonu’nu kısa sürede hayata geçireceklerini belirten Başkan Söğüt, altyapısı yeni bir Körfez için de gece gündüz çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Körfez Belediye Başkanı Şener

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, esnaf ziyaretleri kapsamında son olarak Tuğrul Caddesi’ndeydi. Esnafla sohbet eden, kolaylıklar dileyen Başkan Şener Söğüt, ilçe genelinde devam eden altyapı çalışmalarına da değindi. Çalışmaların gece gündüz devam ettiğini belirten Başkan Söğüt, “Güney ve Fatih Mahallesi’nde çalışmalar neredeyse tamamlandı.

ALTYAPI ZOR BİR SÜREÇ

Altyapı işleri gerçekten çok zor bir süreç. Ama yıllardır dokunulmayan bir altyapı vardı. Bunu görmezden gelebilir miydik? Ama bu aynı zamanda Körfez’in geleceğini de görmezden gelmek olurdu. Yağmur yağdığında sıkıntı yaşayan bölgeler vardı. Sürekli kaçaklar nedeniyle boşa akan suyumuz vardı. İnanın bittiğinde Körfez’in 50 yıllık altyapı sorunu da ortadan kalkmış olacak” dedi.

ADETA BİR YAŞAM MERKEZİ

Körfez’in en büyük eksikliklerinden birinin de seyirci kapasitesi olan bir kapalı spor salonu olduğunu belirten Başkan Şener Söğüt, “Spor Toto Teşkilatımız ile protokol imzaladık. Bakanlığımızın da desteği ile en kısa sürede ihale sürecini gerçekleştireceğiz ve çalışmalara başlayacağız. Sadece bir spor salonu değil; gençlik merkezi, kapalı otoparkı ve yaşam alanları ile çok güzel bir tesisi hayata geçirmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

HER TÜRLÜ ADIMI ATIYORUZ

Vatandaşlarla sohbetinde de konuşan Başkan Söğüt, “Bizim belediyecilik anlayışımızda bir şehrin sadece alt ve üstyapısına yapılan yatırımlar yer almıyor. Şehrimizin alt ve üstyapısında hayata geçirdiğimiz ve geçireceğimiz projelere öncelikli görevimiz olarak bakıyoruz. Aynı zamanda Körfez’in ekonomisine, sosyal ve kültürel yaşantısına, tarımına ve sanayisine katkı sağlayacak adımları da hızla atıyoruz” dedi.