Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatma Kaplan Hürriyet hibe fideleri köy köy gezerek dağıtıyor!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bugün yakın çalışma ekibiyle birlikte kolları sıvadı, fideleri dağıtmak için köylere doğru yola çıktı.

İzmit Belediye Başkanı Fatma

İzmit Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi fide dağıtımıyla ilgili geçtiğimiz hafta bir dizi temasta bulunmuştu. İBB, İzmit Belediyesine hibe ettiği 144 bin 500 sebze fidesiyle İzmitli çiftçilere destek olacak. Tarımsal faaliyetleri kendi ürettikleri ve yetiştirdikleri fidelerle destekleyecek olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi İzmit’e 144 bin 500 adet F1 hibrit yüksek verimli sebze fidesini gönderdi. İBB yetkilileri patlıcan Anamur, oturak domates Emma, sırık domates Tuğra, pembe domates gül pembe, sivri biber fiyaka, salata lemas fidelerini İzmit Belediyesi’ne teslim etti.

KÖY KÖY DOLAŞIYORLAR

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bugün yakın çalışma ekibiyle birlikte kolları sıvadı, fideleri dağıtmak için köylere doğru yola çıktı. Pek çok köyü ziyaret ederek çiftçilerle bir araya gelen ve hibe fideleri dağıtan Fatma Kaplan Hürriyet, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmit Belediyesine hibe edilen 144.500 adet F1 hibrit yüksek verimli sebze fidelerini köy köy gezerek İzmitli çiftçilerimize dağıtıyoruz. Bayraktar’dan Gedikli’ye, Emirhan’dan Dağköy’e, Akpınar’dan Akmeşe’ye kadar fidelerimizin dikilmediği köyümüz, fidelerimizle canlanmayan toprağımız kalmayacak. Güzel ülkemizi üretim kurtaracak, verimli topraklarımız kurtaracak” dedi.