Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölcük’te her yer kırmızı beyaz!

Donanma Kenti Gölcük’te cumhuriyetimizin ilanının 97. yıldönümü bir dizi etkinlikle büyük coşku içerisinde kutlandı.

Donanma Kenti Gölcük'te cumhuriyetimizin

Gölcük Belediyesi’nin bayraklarla donattığı Anıtpark’ta saat 10.00’da tebrikat töreni yapıldı. Törene; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Cumhuriyet Başsavcısı Ökkeş Alparslan Karcı, gaziler, sivil ve askeri ekran ve vatandaşlar katıldı. Donanma Bandosunun verdiği konser büyük beğeni toplarken, ilçe protokolü ve vatandaşlar alkışlarla eşlik etti.

4 ARAÇ MARŞLAR ÇALARAK GÖLCÜK’Ü DOLAŞTI

Gölcük Belediyesi tarafından hazırlanan 4 araç ilçenin cadde ve sokaklarında, marşlar çalarak gezdi ve Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu bütün vatandaşların yaşaması sağlandı. Bilhassa çocuklar Türk Bayraklarını sallayarak marşlara eşlik etti.

HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ MUHTEŞEMDİ

Gölcük Belediyesi tarafından hazırlanan havai fişek gösterisi saat 21.00’da Anıtpark’ta yapıldı. Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, vatandaşlarla birlikte muhteşem havai fişek gösterisini izlediler. Bu etkinliklerle beraber Cumhuriyetimizin ilanının 97.yıl dönümü Gölcük’te büyük coşkuyla kutlanmış oldu.