Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gölcük’te şehitler için tören!

Gölcük’te 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 106. yıl dönümü nedeniyle, Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunma Töreni düzenlendi.

Gölcük’te 18 Mart Şehitler

Törene; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan başta olmak üzere, siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ve vatandaşlar katıldılar.

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNDULAR

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Refik Levent Tezcan, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan’ın Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla başlayan tören, askeri bando eşliğinde bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde de; İstiklal Marşı’nın okunmasıyla son buldu.

ŞEHİTLİKTE DUALARLA ŞEHİTLERİMİZ ANILDI

Çelenk sunma törenin ardından, Gölcük Şehitliği’nde Kuran Kerim Tilaveti ve dualarla şehitlerimiz anıldı. Başkan Sezer yaptığı açıklamada: “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, milletimize “Çanakkale Geçilmez” dedirterek bu eşsiz zaferin gururunu yaşatan, vatan ve mukaddesat uğruna canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum” dedi.