Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gürsel Tekin, Çakar ile Hürriyet’i buluşturdu!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Hakan Çakar ve Hürriyet ilk defa buluştu.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret eden CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Hürriyet ile İzmit’te gerçekleştirilen ve planlanan projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. CHP İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar da görüşmede hazır bulundu.

İZMİT HEPİMİZİN

İzmit Belediyesi’nin özellikle sosyal belediyecilik anlamında yaptığı çalışmaları yakından takip ve takdir ettiğini belirten Tekin, Başkan Hürriyet’in göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür etti. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, ilçe gündemine ilişkin bilgi alışverişinde bulunan Gürsel Tekin’e ilgisi ve ziyareti adına teşekkürlerini sundu.

TARTIŞMIŞLARDI

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde İzmit Belediye Meclis Grup Toplantısı’nda İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile Hakan Çakar arasında gerginlik yaşanmış, Hürriyet toplantılara bir daha katılmayacağını söyleyerek toplantıdan ayrılmıştı. Çakar ile Hürriyet’in arası CHP İzmit ilçenin belediye ile ilgili konularda yeterli açıklama yapmaması ve belediyeye sahip çıkmamsı nedeniyle açılmıştı. taraflar ilk defa bugün bir araya gelmiş oldu.