Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet herkesi bayramın 1. günü Halk Bayramlaşmasına davet etti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, geleneksel hale gelen halk bayramlaşmasının Ramazan Bayramının birinci günü belediye önünde olacağını duyurdu

İzmit Belediye Başkanı Fatma

İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesinde düzenlenen iftar programında açıklamalarda bulunan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bayramın birinci gününde halkın birbiriyle bayramlaşacağı bir halk bayramlaşması organize edildiğini vatandaşlarla paylaştı. Geçtiğimiz yıl da İzmitlilerin yoğun katılımıyla Belsa Plaza önünde gerçekleşen Halk Bayramlaşması, çocuklar ve büyükler için eğlenceli etkinlikler ve samimi görüntülere sahne olmuştu.

“HALK BAYRAMLAŞMASI ORGANİZE ETTİK”

Başkan Hürriyet yaptığı açıklamada, “Bayramın birinci günü halk bayramlaşması gerçekleştireceğiz. Saat 15.00’te çocuklarımız için belediye önünde çok güzel etkinlikler olacak. Çocukların güzel vakit geçirmeleri için eğlenceler ve yine ailelerimiz için güzel etkinlikler düzenlenecek. Saat 16.00’da ise bütün halkın birbiriyle bayramlaşacağı bir halk bayramlaşmasını bu sene de organize ettik ve 3. Kez düzenleyerek artık geleneksel hale geldi” dedi. Bayramlaşma etkinliğinde saat 16.45’te de Kent Orkestrası konseri olacak. Programda ayrıca yemek ikramında da bulunulacak.

Izmit belediyesi 3