Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet ve ekibi İzmit’e ödülle dönüyor!

23. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali Organizasyon Komitesi Özel Ödülü Leyla Hanım filmine verildi. Ödülü İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibi Safranbolu’da aldı.

23. Uluslararası Altın Safran

23. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali Organizasyon Komitesi Özel Ödülü Leyla Hanım filmine verildi. Ödülü İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibi Safranbolu’da aldı. Bu yıl 23.’sü düzenlenen festival sonrasında bir açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “İzmit Belediye Başkanımız kıymetli Fatma Kaplan Hürriyet’in girişimiyle seyirciyle buluşan Leyla Hanım filminin senarist ve yönetmeni İlke İşisağ, 23. Uluslarası Altın Safran Belgesel Film Festivali’mizde Festival Komitesi Özel Ödülü’nün sahibi oldu. Türkiye’nin ilk kadın belediye başkanı Leyla Atakan’ın hayatını konu alan film ile bir vefa örneği gösteren başkanımıza, Safranbolu’nun ilk kadın belediye başkanı olarak teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

HÜRRİYET: 3 YILDA 6 ÖZEL ÖDÜL ALDIK

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de ödül sonrası bir açıklama yayınladı. Hürriyet’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “İzmit’e ödülle dönüyoruz. Hayırlı olsun hepimize. Yarın da tiyatro çalışmalarımızın ödülünü alacağız. Ve yarınla birlikte 3 yıl da değişik alanlarda 6 ödül almış olacağız… 1. Atatürk Evimiz Tarihi Kentler Birliği müzecilik alanında, 2. Geri dönüşüm çalışmalarımız Çınar Atık Uygulaması ve Çocuk Ödül Market ICLEI Uluslararası ağında, 3. Leyla Hanım Belgesel Filmimiz Uluslararası Altın Safran Film festivalinde, 4. Tiyatro Çalışmamız ‘Vasati Dört Kişi” adlı oyunumuz Uluslararası Emek ve Başarı Ödülleri’nde Anadolu etabında günün en iyi ilk oyunu kategorisinde, 5. Kadın Girişimciler Merkezimiz (İZGİM) Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’in elinden aldığımız İkinci Yüzyıl Yerel Yönetimler Proje Ödülleri ile 6. Kardeş Eller Sosyal Yardım projemiz Kocaeli Gazetesi’nden sosyla sorumluluk projesi ödülü…Bu ödüller farkındalık yarattı. Hepimize iyi pazarlar.”