Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hürriyet’ten afet yönetimi adına somut adım

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, olası bir afet durumunda yaşanacak kargaşanın önüne geçmek için hazırlıklarına başladığı Afet Yönetiminde Kardeş Belediyecilik uygulaması kapsamında Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti

İzmit Belediye Başkanı Fatma

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgede karar vericilerin olmaması nedeniyle oluşan kaosun, bundan sonra yaşanacak bir afet durumunda daha rahat aşılabilmesi için “Afet Yönetiminde Kardeş Belediyecilik” projesinin hayata geçirilmesi gerektiğini vurgulayan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, bu konuda somut adımlar atıyor. Başkan Hürriyet, bu kapsamda Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile bir araya geldi.

KENTLER BİRBİRİNİ TANIYACAK

Başkan Hürriyet, İzmit Belediyesi Koordinatörleri Birol Sağlam ve Hakan Yalçın ile birlikte Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoğlu’nu ziyaret etti. Toplantıda, kentlerin birbirini tanıması ve afet durumunda kardeş kentin yönetimine geçerek karar verici olması adına verimli ve olumlu kararlar alındı.