Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İsmail Erenkaya’dan manidar paylaşım

CHP İzmit İlçe eski Yöneticisi İsmail Erenkaya, savaşla ilgili önemli değerlendirmeler yaptı ve mevcut duruma farklı bir yönden baktı.

CHP İzmit İlçe eski

CHP İzmit İlçe eski Yöneticisi İsmail Erenkaya, sosyal medya paylaşımında savaş ve mevcut duruma dönük ifadeler paylaştı. Gazetemize söz konusu paylaşımını ileten ve haber olarak yayınlanmasını talep eden Erenkaya paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Mustafa Kemal Atatürk’ün yani Atamızın bu sözünü çok beğenirim, okurum, araştırırım ama günümüzde bunu uygulamayan pek az insan kaldı. Dününü unutanlar acı çekiyor Bilgisi olmadan fikri olanlar maalesef hem ülkemizde hem de bazı coğrafyalarda çoğaldı ve sonuç ortada. Geçmişini bilmeyen veya unutanların burnu boktan kurtulmaz sözünü çok beğenir bende bazılarının işine gelmese de hatırlatır uyarırım.

ÇOK KÖTÜ SINAV VERİYORLAR

Daha yakın bir zamana kadar demirperde ülke vatandaşı iken bizim halk pazarlarımıza gelip ellerinde bizde olmayan bazı üç kuruşluk alet edevatı mahalle pazarlarında sattıkları günleri unutup ikiyüzlü Batı’nın gelgeli ile iki kardeş halkın düştüğü duruma üzülüyor ve işin dünya savaşı boyutunu düşünmek bile istemiyorum. Asla taraf tutmuyorum. Kaygım dünyaya barışı anlatacak nesiller için çok kötü sınav veriyorlar. Her iki tarafta.

KAN YOKLUK ACI ÖLÜM

Ben ilk oğluma Barış ismini verirken barışın ne kadar kutsal bir duygu, zorunluluk, ırk renk farklılığını yırtıp atan bir olgu olduğunun farkındalığına katkı olsun diyerek koydum o güzel ve anlamlı ismi. Ama dününü unutan şımarıklar kıymetini anlayamadılar kazanımlarını ve ‘son’ iki tarafında dünya gerçeklerini hafife aldı yani dünü unuttular. Sonuç: Kan, yokluk, acı, ölüm.”

ismail erenkaya
İsmail Erenkaya