Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İSU’dan rögar kapağı kazası açıklaması!

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde meydana gelen rögar kazası sonrasında İSU bir açıklama yayınladı. İSU’dan yapılan açıklamada kazanın kurumla alakalı olmadığı anlatıldı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde meydana gelen rögar kazası sonrasında İSU bir açıklama yayınladı. İSU’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bugün bazı internet sitelerinde, Gebze ilçesinde faaliyet gösteren bir market çalışanın rögara düştüğü ve yaralandığı, haberi yer almıştır. Konu ile ilgili olarak açıklama ihtiyacı meydana gelmiştir. Kurumumuzun ALO 185 Arıza İhbar Hattına yapılan arıza ihbarına istinaden 7 Nisan Çarşamba günü saat 11:55 de adrese gidilmiş ve kanal temizleme aracı kuka ile hat temizlenmiştir.

ÖZEL TESİSATÇI NEDENİYLE

Ancak, abonenin iç tesisatında da sorun olduğu için ekiplerimiz tarafından ilgili kişilere bilgi verilmiştir. Ekiplerimiz, temizlik yapılan rögar kapağını kaparak olay yerinden ayrılmıştır. Arıza ihbarında bulunan abone, gün içerisinde özel tesisatçı çağırarak iç tesisatına müdahale ettirmek istemiş olup, bu müdahale esnasında paletle markete ürün taşıyan çalışan açık parsel kapağına düşmesi sonucu olay meydana gelmiştir. Yapılan bu işlemde Kurumunuzun bilgisi ve dahli bulunmamaktadır. Bu vesile ile yaralanan vatandaşımıza acil şifalar diliyoruz.”