Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Partili başkandan Kocaman’a davet!

Önceki gün kaldırım işçilerine yardım ederken fotoğrafları paylaşılan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’a İYİ Partili Haluk Tamyüksel’den davet geldi.

Önceki gün kaldırım işçilerine

Kocaeli Kartepe Kadın Eli Kooperatifi satış ofisi dün açıldı. Ece Çiftçi’nin başkanlığını yaptığı KARKAD’ın açılışına katılan isimler arasında İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel de vardı. Tamyüksel açılış sonrasında Kartepe Belediyesi’ni ve başkan Mustafa Kocaman’ı hedef alan açıklamalarda bulundu. Başkanı birlikte kaldırım boyamaya da davet eden Tamyüksel’in açıklamalarında şu ifadeler yer aldı; “Öncelikle; Kadınların sosyal hayata dahil olmaları, yeteneklerini geliştirip sergileyebilmeleri, hane bütçesine katkı koyabilecek şekilde fırsat sunulması adına değerli bulduğum kooperatifimizin bugüne gelmesinde katkısı olan herkese teşekkür ederim. Büyük özveri ile çabalayan Kooperatifin değerli başkanı Ece hanım ve ekibini de tebrik ederim.

KHK İŞÇİLERE ZAM VERİLMEDİ

Kartepe Belediyemize de KARKAD satış yerinin hayata geçmesinde gösterdikleri hassasiyet dolayısıyla da ayrıca teşekkür ediyorum. Lakin değerli belediyemiz ve idarecilerimizin konuşurken; saray istesinler saray yaparım sözüne istinaden, öncelikle sarayların gönüllerde kurulması gerektiğini hatırlatarak… Aylardır kendi verdikleri sözü hatırlattığımız halde, halen KHK ile kadroya geçen işçilere vermedikleri zam ve yaşadıkları haksızlıkları dile getirdiğimiz için hemen akabinde yaşanan mağduriyet gidermek yerine savunmalarını alıp maaşlarından kesinti cezası uyguladıkları kadın personele karşıda aynı cömertlikte olmalarını bekleriz.

BÜTÇEMİZ VARSA SARAYLAR DA YAPALIM

Evet KARKAD’lar da, onlara verilen destekte artmalı, lakin unutulmamalı ki belediyede sorun yaşayanlarda kadın. Evet bütçemiz varsa saraylar yapalım ki nasıl olsa saray işi iktidar partisinden genetik, ama KHK ile kadroya geçmiş personele verdiğimiz maaş zammı sözünü de unutmayalım. Ayrıca; belirtmeden geçmeyelim, seçimlerden bu zamana geçen 1,5 sene içerisinde çok fazla alışık olmadığımız şekilde protokoller dışında ellerinde rulo ve fırça ile Suadiye’den Kartepe’ye çıkan yolu boyayan, akabinde parke taşı döşeyen belediye başkanımızı ve ekibini tebrik ediyorum. Bizim fırçalarımız da hazır, bir gün haberleşelim hep birlikte Kartepe’de kaldırımları yeşil-siyaha boyayalım.”