Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi, Büyükşehir’den hala stabilize malzeme yanıtı bekliyor

İzmit Belediyesi, taş ocaklarından stabilize malzeme almak istediğini ancak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hala yanıt vermediğini duyurdu.

İzmit Belediyesi, taş ocaklarından

İzmit Belediyesi, şehir merkezinde ve kırsalda bozuk yolların onarılması için gerekli stabilize malzemenin tedarik edilmesi adına Büyükşehir Belediyesi’ne 2019, 2020 ve 2021 yıllarında resmi yazıyla talepte bulunduğunu ancak Kocaeli’deki tüm ilçe belediyelerinin yararlandığı taş ocaklarından yararlanamadığını duyurdu.

2 YILI GEÇTİ, HALA YANIT YOK

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Bizi siyaseten başarısız kılmak için Allah’ın taşını bile vermiyorlar. Vatandaşı da düşünmüyorlar” dedi. Köy halkı, çiftçi ve muhtarların stabilize malzeme talebi hakkında hala beklemede olduklarını kaydeden başkan Hürriyet şu ifadeler kullandı: “İzmit’imizin özellikle köylerinde yaşayan çiftçilerimizin ve muhtarlarımızın bozuk olan köy ve tarla yollarının düzenlenmesi taleplerini almaya devam ediyoruz. İmkanlarımız dahilinde elimizden geleni yapıyoruz ancak stabilize malzeme ihtiyacımız var. Bu talepleri acilen yerine getirilebilmek için, bozuk yolların düzenlenmesinde kullanılan stabilize malzemenin Büyükşehir Belediyesi’nden Sepetçi veya Sarı Hocalar Taş Ocağı’ndan verilmesini istedik.

AMAÇLARI; BAŞARISIZ OLMAMIZ

Resmi yazışmalarla da üst üste talep ettik. Ancak diğer bütün belediyelerin yararlandığı taş ocaklarından bize stabilize malzeme vermiyorlar. Büyükşehir Belediyesi malzeme talebimize yanıt vermemekte ısrarcı. Siyasi ayrımcılık yapıyor ve Allah’ın taşını bile bize vermek istemiyorlar. Stabilize malzeme talebimizin karşılanması halinde, özellikle köy yollarında yaşanan mağduriyetleri hızlıca gidereceğiz. Halk adına yaptığımız taleplerin karşılanmasını bekliyoruz.”