Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evi 1 yaşında!

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğüyle geçtiğimiz yıl Eylül ayında hizmete açılan ve eğitim metoduyla gelecek nesillere ışık olan Çınar Çocuk Evi 1’inci yaşını kutladı.

İzmit Belediye Başkanı Av.
Çocuklar özgürce ve birlikte öğrenme şansı veren Reggio Emilia yaklaşımıyla eğitimlerine devam eden İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evi, 1 yaşını doldurdu. İlk mezunlarını veren ve 2022-2023 dönemine başlayan Çınar Çocuk Evi’nde eğitim gören minikler ve öğretmenleri hep birlikte birinci yaş gününü kutladılar. Çocuklar için tasarlanmış güvenli, konforlu öğrenim ve eğlence alanları, eğitime yönelik özellikli yaklaşımlarına karşın uygun fiyatlarla sosyal belediyecilik örneği olan Çınar Çocuk Evi, ailelerin ilk tercihleri arasında yer aldı.

HEP BİRLİKTE PASTA KESTİLER

Yeni dönem öncesi rekor başvuru ile eğitim öğretim dönemini açan İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evi’nde birinci yıl kutlamasında doyasıya eğlenen minik öğrenciler birinci yıl pastasını da hep birlikte kestiler. Hak temelli yaklaşım, ayrımcılık yapmama, eşitlik, hesap verebilirlik ve şeffaflık, eğitimde fırsat eşitliği gibi temel insan hakları ilkelerini dikkate alan Çınar Çocuk Evi, çalışmalarına devam edecek.