Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi ile bu yıl da Ramazan şenlikleri dolu dolu geçecek

Dini ve milli bayramlarda kentte rengarenk görüntüler oluşturan İzmit Belediyesi ile bu Ramazan Bayramı da dolu dolu geçecek

Dini ve milli bayramlarda

İzmit Belediyesi, dini ve milli bayramlarda kentin dört bir yanında renkli görüntüler oluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Ramazan Bayramı için 3 günlük program hazırlayan İzmit Belediyesi, 21 Nisan Cuma günü vatandaşları halk bayramlaşmasında bir araya getirecek. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi binlerce İzmitlinin katılımıyla Belsa Plaza önünde gerçekleşecek Halk Bayramlaşması, yine çocuklar ve büyükler için eğlenceli etkinlikler ve bayram neşesine sahne olacak. 22 Nisan Cumartesi günü İzmit Belediye Meydanı’nda gün boyunca çocuklar için birbirinden renkli etkinlikler gerçekleştirilecek. 

ÇİFTE BAYRAM COŞKUSU

Bayramın 3’üncü gününe denk gelen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çifte bayram coşkusu yaşanacak. İzmit Belediye Meydanı’nda düzenlenecek olan etkinlikler kapsamında İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Korosu Aysel Gürel Şarkıları, Çınar Çocuk Evi gösterileri, İzmit Belediyesi Kent Orkestrası ve Sanat Akademisi Korosu konseri gerçekleşecek. Ayrıca Uygur Çocuk Tiyatrosu 22 Nisan ve 23 Nisan tarihlerinde çocuklar için birbirinden güzel oyunlar sergileyecek.