Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi Olcay Ilıcalı’nın adını Kuruçeşme Yaşam Merkezi’nde yaşatacak 

Birçok fonksiyona ev sahipliği yapan ve 17 Temmuz tarihinde resmi açılışa hazırlanan İzmit Belediyesi Kuruçeşme Yaşam Merkezi’nde kentin büyük bir değeri olan Olcay Ilıcalı’nın adını yaşatılacak.

Birçok fonksiyona ev sahipliği

İzmit Belediyesi, ‘İzmit Unutmaz’ vizyonuyla kentin değerlerine sahip çıkmaya devam ederken, Kocaeli Huzur Evi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin kurulmasına öncülük eden ve 26 yıl başkanlık görevini yürüten değerli isim Olcay Ilıcalı’nın adını Kuruçeşme Yaşam Merkezi’nde yaşatacak. 17 Temmuz Pazartesi günü resmi olacak açılışı yapılacak olan Kuruçeşme Yaşam Merkezi’nde yer alan Asırlık Çınar Evi’nin üçüncü şubesi Olcay Ilıcalı’nın adını ölümsüzleştirecek. 

OLCAY ILICALI KİMDİR?

Kocaeli’de uzun yıllar boyunca başarıyla devam ettirdiği öğretmenlik mesleğinden emekli olduktan sonra birçok sivil toplum örgütünde aktif rol oynayan; hayatının büyük bir kısmını Kocaeli Huzurevine ve huzurevi sakinlerine adayan Olcay Ilıcalı gerçekleştirdiği tüm çalışmalarla sayısız plakete layık görüldü. Hayatını hep “insanları sevmek, yardım etmek ve onların hayatlarını güzelleştirmek” felsefesi üzerine kuran Olcay Ilıcalı 5 Şubat 2020 yılında herkese “fani dünyada ancak yaptığın iyiliklerin baki olduğu” dersini vererek ve “Kocaeli’nin İyilik Meleği” olarak hayata veda etti.