Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi Sanat Akademisi’nde tiyatro eğitimleri başlıyor

Geleceğin sanatçılarının yetiştirileceği ve içinde tiyatro sevgisi olan yetişkinlerin kendini geliştirebileceği İzmit Sanat Akademisi Tiyatro Bölümü’nün ‘Uygulamalı Tiyatro Eğitimi’ başvuruları bugün başladı.

Geleceğin sanatçılarının yetiştirileceği ve

‘Sanat Kenti İzmit’ sloganıyla çalışmalarını titizlikle sürdüren İzmit Belediyesi, yetenekli gençlerin ve yaratıcı yetişkinlerin sanatla buluşması adına yeni bir projeyi daha hayata geçiriyor. Farklı sanat dallarını içerisinde barındıran İzmit Belediyesi Sanat Akademisi, lise çağındaki gençler ve 18 yaş üzeri yetişkin bireyler için Tiyatro Bölümü’nde ‘Uygulamalı Tiyatro Eğitimi’ne başlıyor.

BAŞVURULAR İNTERNETTEN

İki farklı kategoride verilecek dersler ile tiyatro severler, önemli isimlerden ders alma imkanı yakalayacak. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren İzmit Belediyesi Sanat Akademisi’nde gerçekleştirilecek Uygulamalı Tiyatro Eğitimi derslerinden yararlanmak isteyenler için bugünden itibaren internet üzerinden başvurularını yapabilecek.

1 EKİM CUMA GÜNÜ BİTECEK

23 Eylül Perşembe (bugün) günü start alan başvurular, 1 Ekim Cuma günü saat 17.30’a kadar devam edecek. Başvuruların tamamlanmasının ardından eğitim alacaklar kendi kategorilerinde sınıflara ayrılacak ve hazırlanan program dahilinde derslere başlayacak. Sınıflar, eğitim günleri ve saatleri İzmit Belediyesinin internet sayfası üzerinden ilan edilecek.

Başvuru formu için lütfen linki tıklayınız; https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZzyO1KlihwSKdP4iDsTMNHusS2t21qU2hQEWNyjsTdyZKpA/viewform

Uygulamali Tiyatro Egitimi basvurulari bugun basladi