Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi Sanayi Mahallesi Lalezar Sokak’ta çalışmalara başladı

İzmit Belediyesi Sanayi Mahallesi Lalezar Sokak’ta başladığı parke yol ve kaldırım yenileme çalışmalarını kısa sürede tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunacak

İzmit Belediyesi Sanayi Mahallesi

Yaz aylarının yaklaşmasıyla kentin dört bir yanında çalışmalarını hızlandıran İzmit Belediyesi, ortak kullanım alanı olan sokak ve caddeleri de yenileme çalışmalarını tam gaz sürdürüyor. İzmit Belediyesi Ekipleri Sanayi Mahallesi Lalezar Sokak’ta başladığı kaldırım yenileme ve parke yol çalışmasını tamamlamasının ardından vatandaşlara konforlu bir sokak sunacak.

HEM KALDIRIM HEM PARKE YOL

Sanayi Mahallesi Lalezar Sokak’ta kaldırım ve parke yol yenileme çalışmalarına başlayan ekipler söküm işlemlerinin tamamlanmasının ardından yenileme çalışmalarına hızla başladı. İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 120 metre uzunluğa sahip kaldırıma toplamda 240 metrekare parke, 240 metrekare bordür taşı kullanılacak. Kaldırım çalışmalarının tamamlanmasının ardından ekipler, 120 metre uzunluğa ve 5,5 metre genişliğe sahip parke yolda da yenileme çalışmalarını başlatacak.