Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi Yeni Mahalle Kreşi geri sayıma başladı

Kuruçeşme Yeni Mahalle’de aynı anda 88 çocuğun eğitim alabileceği, eğlenirken öğreneceği ve öğrenirken sosyalleşebileceği İzmit Belediyesi Yeni Mahalle Gündüz Bakım Evi için geri sayım başladı.

Kuruçeşme Yeni Mahalle’de aynı

İzmit’te Yeşilova Gündüz Bakım Evi ve Sağlık Ocağı’nın ardından Yenimahalle Erdil Sokak üzerinde yapılacak olan gündüz bakım evi için de ihale aşamasına gelindi. Projesi çizilen ve ruhsatlandırılan kreşin yapımına başlanmak için ihale sürecinin tamamlanması bekleniyor.

88 ÇOCUK EĞİTİM ALACAK

3 firmanın teklif verdiği ihalenin yasal süresinin tamamlanmasının ardından karara bağlanacak ve çalışmaların startı verilecek olan İzmit Belediyesi Yeni Mahalle Gündüz Bakım Evi’nde aynı anda 88 çocuğa hizmet verilecek. İçerisinde 4 adet eğitim sınıfı, mutfak, yemekhane, eğitim odaları, kütüphane, çok amaçlı salon ve idari odalar bulunacak.

KREŞ BİNASI 3 KATLI OLACAK

Projenin peyzaj tasarımında çocukların faydalanabileceği çocuk parkı ve mini amfi bulunacak. 3 katlı yapılması planlanan Yeni Mahalle Kreşi, 243 metrekare bodrum kat, 274 metrekare zemin kat ve 293 metrekare birinci kat olmak üzere toplamda 810 metrekare alana sahip olacak.