Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi’nde Koronavirüs vakası!

İzmit Belediyesi, BELSA Plaza’da karantina uygulaması yapıldığına dair iddialar üzerine yazılı bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Bir personelin Covid 19 testinin pozitif çıktığı açıklandı.

İzmit Belediyesi, BELSA Plaza'da
İzmit Belediyesi‘nden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Bugün bazı basın yayın organlarının web sayfalarında yayınlanan, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binasının 5 ve 6’ncı katlarında koronavirüs nedeniyle karantina uygulandığı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Salgın nedeniyle tüm dünyanın virüsle mücadele ettiği bu dönemde, kurumumuzdan bir personelin Covid 19 testinin pozitif çıkması üzerine, personelin tedavi süreci hemen başlatılmıştır. Personelin görev yaptığı birimdeki diğer çalışanlara ise tedbiren covid 19 testi uygulanmıştır.

RUTİN HİZMETE DEVAM!

Belediyemizde sosyal mesafe ve maske uygulaması ciddiyetle sürdürülmekle beraber, çıkan test sonuçlara göre, T.C. Sağlık Bakanlığı prosedürlerine uygun olarak hareket edilmeye devam edilecektir. İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binasındaki tüm kat ve birimlerimizde, kamu hizmetimiz rutin şekilde devam etmektedir. Tüm dünyayla birlikte ülkemiz ve kentimizde de salgın şeklinde ilerleyen covid 19 koronavirüse karşı en başından beri kararlılıkla sürdürdüğümüz mücadele, aynı ciddiyetle devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”