Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi’nden kadir gecesine özel

İçinde bulunduğumuz koronavirüs sürecinde

İçinde bulunduğumuz koronavirüs sürecinde bu Ramazan ayında camilerden uzak kalınan günlerde İzmit Belediyesinin televizyon kanalı Gülümse TV ve sosyal medya hesaplarında yayınlanan Kadir Gecesi özel programında eller semaya açıldı. İzmit Eren Camii İmam Hatibi Mehmet Ali Karadaş’ın moderatörlüğünde Karagöz İşhanı Mescidi İmam Hatibi Numan Uysal ve Çınarlı Camii İmam Hatibi Hüseyin Ayaz’ın katılımıyla gerçekleşen programda hep birlikte dualar edildi.

KURAN-I KERİM TİLAVETİ

İzmit Eren Camii İmam Hatibi Mehmet Ali Karadaş’ın şiir ve kasideleriyle başlayan İzmit Belediyesi Kadir Gecesi özel programı Karagöz İşhanı Mescidi İmam Hatibi Numan Uysal ve Çınarlı Camii İmam Hatibi Hüseyin Ayaz’ın Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti.

BAŞKAN HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR

Ülkemizin içinde bulunduğu zor günlerden biran önce kurtulması için eller semaya açılırken, ekranları başında programı izleyen vatandaşlar koronavirüs nedeniyle buruk geçen Ramazan ayında dini duyguların yeşermesine vesile olduğu için İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkürlerini iletti.