Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi’nden ‘kalem’ bank

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şehri güzelleştirmek adına yeni çalışmalara imza atmaya devam ediyor.

İzmit Belediyesi Park ve
Öz kaynak kullanımını ön plana çıkaran ve üretime büyük önem veren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in öncülüğünde sahip olduğu atölyelerde üretime seri bir şekilde devam eden İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların kentin her bölgesinde kullanım ihtiyacı hissettiği banklara yeni bir bakış açısı kazandırıyor. Konsept çalışmalarını sürdüren ekipler, son olarak özellikle okullarda ve eğitim bölgelerinde kullanılmak üzere kalem şeklinde bank üretmeye başladı.

ÖĞRENCİLERDEN YOĞUN İLGİ GÖRMESİ BEKLENİYOR

İçerisinde kalem şeklinde uçlara ve farklı renklere sahip tahtaların bulunduğu bankların, yıllardır kullanılan tek düze banklardan sonra özellikle minik öğrenciler tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor. Farklı alanlar için konsept çalışmalarını sürdürecek olan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Yeşilova şantiyesinde bulunan bir adet kaynak ve marangoz atölyesinde öz kaynaklarıyla ürettiği bank, kamelya ve piknik masası ile vatandaşlara kaliteli hizmet götürmeye devam edecek.